Definitief ontharen met IPL-lichtflitsontharingsapparaat.
Nooit meer harsen, scheren of epileren!

Vanaf maart 2024 wegens succes actie verlengt!

Actie! Nu oksels voor maar € 65,- per behandeling.

(In plaats van €82,-)

Dit is de oplossing tegen ongewenste haargroei, vervelende stoppeltjes en ingegroeide haren. Het behandelde haar komt nooit meer terug. Heeft u last van ongewenste haartjes op benen, rug, armen, bikinilijn,oksels of in het gezicht? Bij Schoonheidssalon Melanie komt u op een deskundige en veilige manier van uw ongewenste haargroei af. Deze definitieve ontharingsmethode is minder gevoelig dan de IPL- en laserbehandelingen van voorheen dankzij de gepatenteerde GEM-technologie. Hiermee bundelt de energie krachtiger onder de warmte en koude zintuigjes in de huid en kunt u in een mum van tijd van uw ongewenste haargroei af zonder pijn te ervaren. Na een aantal behandelingen blijft het behandelde haar voor goed weg. (In bepaalde gevallen door de verzekeraar vergoed, ook elektrisch ontharen).

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een (gratis) intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal ik u uitgebreid informeren over de behandelwijze. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0229-852155

Zelfs bij permanente ontharing kunt u er rekening mee houden dat na verloop van tijd al bestaande donshaartjes dikker en stugger kunnen worden. Na het voltooien van uw kuur dient u om (of eens per) het jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om het resultaat te onderhouden. Zo blijft u verzekerd van een mooi en glad resultaat! Het behandelde haar blijft wel voorgoed weg!