Wilt u een verslapte huid verstevigen? Een grauwe huid weer laten stralen? Melanie Hoogewerf is een specialist in huidverjonging en heeft hier de juiste apparatuur, behandelingen en producten voor in huis.

Bij deze behandeling wordt er gewerkt met het nieuwste systeem IPL-lichtflitsapparaat op het gebied van huidverjonging.

Vooraanstaand in kwaliteit en resultaat.

Er wordt door deze behandeling gezorgd voor een verhoogde collageenopbouw. Het collageen zorgt voor een mooie jonge en fris uitziende huid. Elastine wordt gevormd, rimpels worden minder diep en gelaatstrekken zachter. Kortom het hele huidbeeld verandert. Na slechts één behandeling zult u direct resultaat zien! De huid word strakker en fijne lijntjes verzachten. Het aantal nodige sessies is afhankelijk van de conditie van de huid. Voor het meest optimale resultaat raden wij u aan de behandeling in kuurverband toe te passen. Een kuur bestaat uit 6 tot 10 behandelingen en de behandelingen mogen twee maal per week worden uitgevoerd. Omdat de lichaamseigen cellen worden gestimuleerd zal het resultaat tevens verbluffend lang aanhouden.

Pigmentvlekken ontstaan door blootstelling van de huid aan zonlicht. Zowel verbranden van de huid als veel zonlicht in de loop der jaren doen vlekken laten ontstaan. Ze worden meestal zichtbaar op middelbare leeftijd en komen vooral voor in het gezicht, op de handruggen en onderarmen. Pigmentvlekken kunnen uitstekend worden behandeld met het IPL (Intense pulsed light) apparaat.