Elektrisch ontharen is een manier van epileren met een optimale haarreductie op de lange termijn. Er wordt bij elektrisch ontharen gebruik gemaakt van een naaldje dat stroom geleidt naar het haarzakje met als doel de follikel te vernietigen. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld.

Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

Waar moet ik op letten?

Kies altijd voor een ANBOS-schoonheidsspecialist mét de vakspecialistie ‘Elektrisch Ontharen’. Dan weet je zeker dat je behandelaar over de juiste kwalificaties beschikt om deze behandeling veilig en goed uit te voeren.

Andere optie!

Heeft u een beetje pigment in de haren tot helemaal zwarte haren dan is IPL Definitief ontharen een nog betere oplossing voor u. Omdat er grotere gebieden zoals oksels, bovenlip en kin of bikinilijn in een keer behandeld kunnen worden. Kijk op deze website onder specialisaties en dan IPL Definitief ontharen.