In het begin van de gezichtsbehandeling krijgt u een intakegesprek met de schoonheidsspecialist waarin u uitleg krijgt over de behandeling en het te verwachten resultaat. Daarna wordt de vorm en kleur bepaald van bijvoorbeeld de wenkbrauw.

Bij een IPL Definitief ontharen of Acne behandeling krijgt de cliënt de algemene informatie over de behandeling plus de voor- en nazorg adviezen, het formulier ten behoeve van het intakegesprek voor IPL behandeling en een informed consent mee naar huis. Als u hiervoor verzekerd bent en u wenst de factuur per e-mail te krijgen dan wordt deze meteen na de betaling naar u verzonden en kunt u uw vergoeding regelen.

Wilt u echte resultaten zien, maar geen ongemak ervaren. Kom dan langs bij Schoonheidssalon Melanie en maak kennis met de Professionele peeling. Een behandeling die erg geschikt is voor ieder die last heeft van veel pigmentatie, zonbeschadiging of een rokershuid. De peeling helpt daarnaast rimpeltjes te verzachten en vervaagt (acne) littekens. Onze ervaren specialist vertelt je graag meer over deze krachtige behandeling. Of kijk rechts onder het kopje Professionele peeling.