Door haar vakkennis en ervaring wordt u professioneel behandeld. Zij biedt u een diversiteit aan gezichtsbehandelingen waarin wordt gewerkt aan huidverbetering en het herstellend vermogen van de huid.

Resultaat: een verzorgd, fris en stralend uiterlijk dat u zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om u goed te voelen.

Op deze website kunt u terecht voor alle informatie over de behandelingen en producten die daarbij gebruikt worden. Mooie acties en trends. Tevens is er ook een zeer ruim assortiment huidverzorgingsproducten verkrijgbaar in de salon. Deze producten zijn van het hoogste niveau voor pure schoonheid. Namelijk van de luxe merken:” Sothys, Mila d’ Opiz en Revitalash”. De cosmetica producten van Sothys bestaan uit een vast assortiment met daarnaast de seizoensmake-up als extra aanvulling. Natuurlijk wordt u daarom op de hoogte gehouden van de nieuwste make-up trends en ook veranderingen in de seizoensgezichtsbehandelingen. U kunt in de salon genieten van een compleet aanbod van behandelingen in een sfeervolle rustige ruimte.

Schoonheidssalon Melanie is aangesloten bij ANBOS.