Hoewel volgens de trends van tegenwoordig tal van stijlen en looks zijn toegestaan, blijft één gouden regel bestaan: blijf in harmonie met uzelf, ongeacht de trend.
Na de diagnose en met behulp van het advies van uw schoonheidsspecialiste Melanie Hoogewerf ontdekt u de harmonieën waaruit uw nieuwe make-up palet zal bestaan.
En omdat ook uw huid uniek is, bevat de nieuwe Sothys-make-up actieve huidverzorgende bestanddelen met meervoudige werking die speciaal voor u zijn ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsprogramma.

Make-up

Vanaf 4 maart 2024 is de nieuwste make-up van het seizoen weer binnen. Bekijk het filmpje op deze website en kom naar de salon om deze te proberen.

Voor een voorproefje kunt u kijken bij de seizoensmake-up op de homepagina.

Wat voor u handig en dus ook belangrijk kan zijn is een vast assortiment aan make-up. Het vaste assortiment cosmetica bestaat uit 24 lipsticks, 30 foundations, 4 velvet compact foundations en nog een aantal prachtige producten. Hierdoor kunt u altijd even bellen en u gewenste make-up product ligt netjes voor u klaar.

Oogpotloden : Crayon Regard Intense

Geslepen en puntig. Dit houten potlood is een formule 3 in 1 en kan gebruikt worden voor de oogomtrek of als khôl.
Dankzij zijn verzorgende formule verrijkt met bijenwas, jojoba olie en carnaubawas kan je een fijn en subtiel lijntje aanbrengen voor een prachtige make-up en een sublieme blik! Dankzij zijn smeltende textuur is het zeer eenvoudig aan te brengen en handig om te vervagen. Een moduleerbaar resultaat dat lang houdt.
Een aantrekkelijke blik gegarandeerd!
Als een voile van kleur op het ooglid : door het delicaat vervagen van het potloodlijntje met het sponsje dat hiervoor voorzien is. De 2 kleuren van dit oogpotlood veranderen en versterken de ogen vanaf de eerste toepassing. Pigmenten en parelmoerglans versmelten met elkaar zodat de blik oplicht en een verzorgend effect weergeeft.

Beschikbaar in 2 kleuren : zwart en hazelnoot.