Nu is er de Seizoensgezichtsbehandeling winter 2023.

Een heerlijke behandeling met verrukkelijke extracten namelijk een cocktail van vitaminen. Ontdek de gourmande, fruitige noten van zwarte thee en bergamot in deze nieuwe editie seizoensverzorging. Ontwikkeld in exclusieve samenwerking met Compagnie & Co. het oudste high-end thee merk uit Frankrijk. Een echte bel vol zuurstof en mineralen die de huid voor de winter een boost geeft. Deze maakt de huid weer stralend en veerkrachtig.

Net zoals in de natuur leeft onze huid volgens het ritme van de seizoenen en heeft behoefte aan verandering. Deze seizoensbehandeling is een speciale behandeling gericht op dit ritme. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor de wisselende tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt met als resultaat een stralende en fluweelzachte huid. Deze behandeling zorgt voor comfort en 100% welzijn en ontspanning. Naast de hydraterende werking ervaart u een heerlijke geurensensatie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De behandeling bestaat uit een reiniging, evt. epileren van de wenkbrauwen, peeling, stoombad, borstelreiniging, dieptereiniging, serum, ontspannende gezichts-, hals- en decolletémassage en een peel-off masker. (±90 min)

Er is nu een lipbalm voor gebruik thuis voor € 12,50.

Deze frisse verleiding is een beperkte oplage. Als de Seizoensgezichtsbehandeling op raakt is er natuurlijk een prachtige vervangende behandeling met een heerlijke hydraterende algen-gezichtspakking.