De Secrets de Sothys combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een moment van onvergetelijk welzijn. 11 Unieke ultrageconcentreerde galenische producten voor een gelaatsverzorging in 11 stappen, zowel zintuiglijk als doeltreffend. Vanaf de eerste verzorging is uw lichaam diep ontspannen, uw gelaat straalt schoonheid uit.

Het hoofdbestanddeel is het stamcel-extract van de Sothys roos. Opvullend, verstevigend, regenererend, verzachtend en revitaliserend.

WERKING: Bescherming van de huidstamcellen. Vermindering van het voortijdig verouderingsproces door dagelijkse micro-ontstekingen. Reactivering van de samenstelling van de essentiële componenten voor de jeugdigheid en de schoonheid van de huid. Regeneratie van de huidcellen. Beperkt het gebrek aan energie van de cellen.

Deze gezichtsbehandeling boordevol uitzonderlijke actieve bestanddelen omsluit het meest kostbare geheim van het uiterlijk van een jonge huid. De luxueuze en subtiel geparfumeerde textuur omhult de huid in een heerlijk schoonheidsritueel.

  • Nooit is een verzorging zo doeltreffend geweest…

De betoverende geur: Bloemen, Fruitig, en Chypre.

Deze elegante en zachte geur accentueert een weelderige roos, gesublimeerd door tonen van fresia en jasmijn die zich elegant mengen in het hart van de geur. Zwarte bes, in een topnoot, vermengt zich met vanille in de basis voor een omhullend en sensueel akkoord dat de zintuigen betovert en een subtiel tintje patchoeli laat doordringen, wat een intens en zacht parfum oplevert.