Een behandeling met een frisse geur om de huid te verkwikken en direct te laten stralen. De combinatie van zintuiglijkheid en effectiviteit in de nieuwe Sothys natuurlijke gecertificeerde biologische gezichtsbehandeling, om haar te beschermen tegen agressieve invloeden van buitenaf en veroudering. Dompel u onder in het hart van de natuur en geniet van een moment van diepe ontspanning dankzij een intens ontspannende cocooning massage van het decolleté, schouders en gezicht.

De natuur, inspiratiebron voor schoonheid…

Schoonheidssalon Melanie heeft een serie ecologische en biologisch verzorgingsproducten om de huid te revitaliseren en u het beste uit de natuur te bieden. Stelt u zich eens voor: een magische, afgelegen plek waar de ongerepte natuur het verlangen oproept erin te verdwalen. In dit groene lijkt het wel alsof de mens nooit is binnengedrongen in deze flora boordevol weldadige eigenschappen. Hierdoor is deze behandeling geïnspireerd door de kracht van deze volledig ongerepte natuur. Deze creëren de biologische huidverzorging. Dit aan de oever van een meer omringd door landschappen van een eindeloze puurheid. Een opmerkelijke plek, gewijd aan schoonheid voor schoonheidssalon Melanie waar de natuur gekoesterd wordt.

Dit alles in combinatie met uitsluitend plantaardige producten. De biologische gezichtsbehandeling begint met een gommage, stoombad, dieptereiniging en serum gevolgd door een massage à l’hélianthus. Daarna wordt het masker Comfort aangebracht. De behandeling wordt afgerond met het aanbrengen van de Soin visage. 90 minuten ontspannen in de salon voor een zachte en stralende huid.