Schoonheidssalon Melanie introduceert de cosmeceutische huidverjongende gezichtsbehandeling.

Intensieve Instituutbehandeling.

Ontdek de verjongende behandeling die chronologische veroudering tegengaat en het ontstressen van de cellen bevorderd. Een professionele behandeling die technologie en gezichtsmassage combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid

De huid geeft als enige het verouderingsproces visueel weer, en hoewel dit proces een natuurlijk fysiologisch verschijnsel is, willen we de sporen ervan allemaal zoveel mogelijk uitwissen. Uw beste wapen tegen de tijd? Herstel en preventie met behulp van een erkende expert en producten waarvan de doeltreffendheid is bewezen. Om langdurig in goede vorm te kunnen zijn, heeft uw huid een afgestemde regelmatige verzorging nodig.

De eerste intensieve anti-aging instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens de deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Dermo-esthetische technieken voor vrouwen die niet van ‘operatiemesjes’ houden. Het is absoluut noodzakelijk meerdere malen per jaar Intensive instituutbehandelingen in een kuur uit te voeren en serums te gebruiken om het evenwicht te herstellen.

De intensieve behandeling van Sothys in 5 sleutelfasen:
Fase 1 exfoliëren/stimuleren
Een actieve, gecontroleerde microdermabrasie met mineralen.
Fase 2 gladmaken/opvullen
Serum hyaluronzuur een oplossing voor een ‘injectie effect’ bij het opvullen van de rimpels.
Fase 3 herstructureren van de huid
Een serum met dillen-extract die de werking van elastine beïnvloedt.
Fase 4 volume geven
Baume voor een volumegevende cosmeceutische massage.
Fase 5 liften Masque lift au collagene
Exclusief collageenmasker dat het gezicht weer fraaie vormen geeft. Het aangepaste anti-aging serum wordt aangebracht en aanbevolen voor thuisverzorging. Het serum stimuleert de werkzaamheid van de intensieve instituutbehandeling. De Secret de Sothys productlijn past hier ook heel mooi bij.