Dit is een zeer ontspannende anti-stress gezichtsbehandeling met zuiverende werking, speciaal afgestemd op de huid van de man.

Reiniging, eventueel epileren, peeling, stoombad, borstelreiniging, dieptereiniging, verzorgend ampul, massage gezicht, hals en schouderpartij + gezichtsmasker. Naast bovenstaande behandeling kunt u ook terecht voor alle andere behandelingen. Uw schoonheidsspecialiste past de behandeling precies aan op uw huidtype.

Mannen kunnen verschillende huidproblemen hebben. Het dagelijkse scheren beschadigt de huid. Ook de zuurgraad en de talgproductie is niet altijd goed in balans met de huid. Daarom heeft Sothys een productenlijn ontwikkeld speciaal voor de mannenhuid. Deze uitgebreide productenlijn is helemaal afgestemd op de huid van de man en zeer geschikt voor thuisgebruik.

Een speciale behandeling voor de man.

Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1 uur en 30 minuten die actieve bestanddelen combineert met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute verzorging. Een protocol op maat dat werkt op de huid van de man. Omdat de huid van de man vetter, dikker en grover is heeft deze huid andere behoeftes qua werkstoffen. De huid wordt versterkt en is beter beschermd, is weerbaarder tegen agressieve invloeden van buitenaf en helpt vroegtijdige huidveroudering te vertragen. Een ontspannende gezichtsbehandeling op basis van vulkanisch gesteente voor een energieboost in de huid met een geursensatie van:

  • Witte Muskus
  • Amber
  • Lavendel
  • Ceder en Sandelhout…