,

Geweldig nieuws!

Lieve lezers,

Eerder deelde ik met jullie dat ik deelnemer ben voor de Beauty Awards 2024 in de categorie schoonheidsspecialiste van het jaar in de regio noord.

Vrijdag kwam het fantastische bericht dat ik genomineerd ben! Dat houdt in dat ik bij 1 van de slechts 3 finalisten zit. Hier ben ik natuurlijk ontzettend trots op en blij mee. Een enorm compliment voor het mooie werk dat ik zo graag voor jullie doe.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Speciale actie!
Voor deze speciale gelegenheid hebben wij een huidverjongende Beauty Award behandeling gecreëerd. Het is dé behandeling die de Mystery Guest heeft uitgekozen, zij is een vakvrouw pur sang en beoordeeld schoonheidsspecialisten en visagisten internationaal.
Het is ook de behandeling die de vakjury heeft bekroond met een nominatie. Bij deze ‘limited edition’ behandeling krijgt u tot en met 21 april een heerlijke handmassage cadeau.
En er is meer… Het begint met een pre relaxatie massage. Weet u niet wat dat is? Dan wordt dat hoog tijd om te ontdekken. En alsof dat nog niet genoeg is heb ik in samenwerking met Sothys voor u geregeld dat u ook nog een 40 ml handcrème van Secret de Sothys cadeau krijgt. Even voor de duidelijkheid de Secrets lijn is de meest luxueuze lijn die er is. Deze sluit daar heel mooi bij aan vanwege de huidverjongende werking.

Ik houd jullie op de hoogte!

Lieve groetjes Melanie