Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje. Verzorg ze daarom goed. Tijdens de behandeling zullen uw handen en nagels verzorgd worden met een peeling met etherische oliën en worden uw nagels gevijld. Desgewenst kunt u kiezen voor een transparante nagellak of u kiest voor een mooie kleur naar keuze en worden uw nagels professioneel gelakt met gel-nagellak. De nagellak die 2 weken blijf zitten!
Uw voeten dragen u een heel leven lang. Door weer en wind, bij dag en nacht. Daardoor kunt u te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, kloven etc. Wees daarom lief voor uw voeten en onderhoud ze goed. Wat kan de pedicure hierin voor u betekenen?

Pedicure

Een pedicurebehandeling bestaat uit:
  • De verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen).
  • Het verwijderen van overtollig eelt.
  • Het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit/eksteroog).
  • De behandeling van kloven en eelt op de voeten.
  • De behandeling van mycose-, oftewel schimmelnagels en ingroeiende nagels.
  • De behandeling wordt afgesloten met een korte massage waarbij uw voeten met een verzorgende crème ingevet worden.

Gel-nagellak kan ook op gezonde nagels worden aangebracht dit kunt u extra inplannen en zit niet standaard bij de pedicure.

De producten van Samenwerkende Pedicures® bestaan uit een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. We spreken over een oplossing voor problemen zoals mycosenagels (kalknagels) en voetschimmel.